Nordic Working Men Oy

Nordic Working Men Oy perustettiin vuonna 2005. Yrityksen toimiala on rakennusalan telinepalvelut, rakennustelineet ja sääsuojaukset.

Yrityksen toiminnassa panostettiin alusta alkaen korkeaan asiakastyytyväisyyteen ja joustavuuteen.Yrityksen tehtävänä on olla asiakkailleen luotettava kumppani. Yritykset toimihenkilöt ovat aina tavoitettavissa, ja aito huoli asiakkaan projektin onnistumisesta on tunnusmerkkimme. Sen minkä lupaamme, myös pidämme.

Yrityksen arvot; nöyryys, luotettavuus, ammattitaito, asioiden loppuun vieminen ovat myös yhteisiä pyrkimyksiä koko yrityksemme henkilökunnalle.

Kova ja sitkeä työ on myös kantanut hedelmää, vuosi vuodelta olemme onnistuneet kasvamaan yrityksena ja palvelun tuottajana.

Työntekijämme

Kaikki asentajamme ovat henkilösertifioituja telineasentajia.

Ammattitaitoinen asennusryhmä kokoaa, siirtää ja purkaa rakennustelineet hankkeen edistyessä sovitun mukaisesti.

Kokenut työnjohto vastaa mm. resursoinnista, telinekapasiteetista, asiakaspalvelusta ja muutosten hallinnasta. Ennakoiva toiminta ehkäisee ongelmien syntymisen ja hanke pääsee etenemään suunnitellusti.

Kun asentajat on koulutettu tuntemaan järjestelmän, kaikki ratkaisut syntyvät vaivatta. Lopputulos on aina oikein tehty ja turvallinen. Asentamisesta selvitään vähemmällä väellä ja aikataulutkin sekä kustannukset pitävät paremmin.

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2024 Nordic Working Men Oy