Sääsuoja rakennus- ja korjauskohteisiin

Sääsuojat takaavat kuivat työskentelyolosuhteet kesästä talveen.

Suomessa joudutaan usein kovienkin säiden armoille, mutta sen ei ole pakko haitata työntekoa. Sääsuoja suojaa niin sateelta, tuulelta, lumelta kuin kylmyydeltäkin. Työskentelypinta pysyy lämpimänä ja kuivana kaikissa olosuhteissa. Niin työskentelyolosuhteet kuin työturvallisuuskin paranevat merkittävästi.

Tarpeidesi mukaan mitoitettu, suunniteltu ja rakennettu sääsuoja antaa hyvän suojan ja minimoi säänaiheuttamat riskit, jopa poistaen ne kokonaan.

Lisää telinekuviaPyydä tarjous

Sääsuojat kaiken kokoisiin ja tyyppisiin kohteisiin

Telinepalvelumme tarjoaa Layher sääsuojat kaiken kokoisille ja tyyppisille rakennus- ja korjauskohteille. Kohteemme vaihtelevat kerrostaloista, julkisiin rakennuksiin ja omakotitaloihin. Sääsuojan ansiosta työmaa toimii säällä kuin säällä, eikä kosteusongelmia pääse syntymään. Sääsuojalla voidaan suojata sekä talon kattoa että julkisivua.

Olipa kyseessä sitten katonsuojaus, sillan kannen suojaus tai mikä tahansa sääsuojausta vaativa kohde tai projekti, löydämme suojaukseen parhaat mahdolliset ratkaisut. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti rakennusliikkeet ja yritykset. Toimitamme sääsuojia sekä saneerausprojekteihin että uudiskohteisiin.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää parhaat vaihtoehdot kohteellesi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Sääsuojan ominaisuudet

Layher sääsuojat ovat koottavia alumiiniristikkorakenteita, jotka peitetään kestävillä PVC-peitteillä.

Sääsuojan koko määräytyy rakennuksen mittojen mukaisesti ja on muokattavissa. Jänneväliä pystytään muuttamaan kohteen vaatimusten mukaisesti (max 45 m). Pituudella ei maksimimittaa ole.

Sääsuojat avaimet käteen -palveluna

Tarjoamme sääsuojat joka kokoluokan rakennus- ja saneerauskohteisiin. Mikään kohde tai työ ei ole meille liian vaativa – hoidamme sovitut työt kunnolla loppuun asti.

Sääsuoja toimitetaan aina asennettuna. Hoidamme sääsuojan asennuksen alusta loppuun, tarvittavine kuljetuksineen ja nostoineen. Projektin päätyttyä hoidamme myös purkutyöt. Tarvittaessa korjaamme myös esimerkiksi mahdolliset myrskyvauriot.

Pyydä tarjous

Sääsuoja hinta selviää parhaiten kysymällä. Soita tai lähetä meille sähköpostia. Sähköpostiin voit liittää mukaan kohteen kuvat ja/tai mitat, niin laskemme suojan tarpeen ja saat tarkan tarjouksen.

asiakaspalvelu@telinepalvelu.fi045 6394 772

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2020 Nordic Working Men Oy