Sääsuoja rakennus- ja korjauskohteisiin

Sääsuojat takaavat kuivat työskentelyolosuhteet kesästä talveen esimerkiksi rakennustyömailla ja remonttikohteissa.

Suomessa joudutaan usein kovienkin säiden armoille, mutta sen ei ole pakko haitata työntekoa. Sääsuoja suojaa niin sateelta, tuulelta, lumelta kuin kylmyydeltäkin, kaikkina vuodenaikoina. Työskentelypinta pysyy lämpimänä ja kuivana kaikissa olosuhteissa. Työskentelyolosuhteet ja työturvallisuus parantuvat merkittävästi.

Rakennuskohteen ja tarpeen mukaan mitoitettu, suunniteltu ja rakennettu sääsuoja antaa hyvän suojan, ja minimoi sään aiheuttamat riskit, jopa poistaen ne kokonaan.

asiakaspalvelu@telinepalvelu.fi045 6394 772

 

Lisää telinekuviaPyydä tarjous

Sääsuojat kaiken kokoisiin ja tyyppisiin kohteisiin

Telinepalvelumme tarjoaa Layher sääsuojat kaiken kokoisille ja tyyppisille rakennus- ja korjauskohteille. Kohteemme vaihtelevat kerrostaloista, julkisiin rakennuksiin ja omakotitaloihin. Sääsuojan ansiosta työmaa toimii säällä kuin säällä, eikä kosteusongelmia pääse syntymään. Sääsuojalla voidaan suojata sekä talon kattoa että julkisivua.

Olipa kyseessä sitten katonsuojaus, sillan kannen suojaus tai mikä tahansa sääsuojausta vaativa kohde tai projekti, löydämme suojaukseen parhaat mahdolliset ratkaisut. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti rakennusliikkeet ja yritykset. Toimitamme sääsuojia sekä saneerausprojekteihin että uudiskohteisiin.

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme löytää parhaat vaihtoehdot kohteellesi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Sääsuojan ominaisuudet

Layher sääsuojat ovat koottavia, kevyitä ja kestäviä alumiiniristikkorakenteita, jotka peitetään erittäin kestävillä PVC-peitteillä. Ne takaavat hyvän suojan sadetta, lunta ja kylmyyttä vastaan.

Sääsuojan koko määräytyy rakennuksen mittojen mukaisesti ja on monipuolisesti muokattavissa. Suojan jänneväliä voidaan muuttaa kohteen vaatimusten mukaisesti (max 45 m). Pituudella ei ole maksimimittaa – sääsuojat skaalautuvat pituussuunnassa niin paljon kuin tarvitsee.

Sääsuojat avaimet käteen -palveluna

Tarjoamme sääsuojat jokaisen kokoluokan rakennus- ja saneerauskohteisiin. Mikään kohde tai työ ei ole meille liian vaativa – hoidamme sovitut työt kunnolla loppuun asti – rakennustelineiden pystyttämistä ja sääsuojien asentamisesta aina purkutöihin asti.

Sääsuoja toimitetaan aina asennettuna. Hoidamme sääsuojien asennuksen alusta loppuun, tarvittavine kuljetuksineen ja nostoineen. Projektin päätyttyä hoidamme myös purkutyöt. Tarvittaessa korjaamme kesken projektin myös esimerkiksi mahdolliset myrskyvauriot.

Sääsuojien vuokraus ja asennus – pyydä tarjous

Sääsuoja hinta selviää parhaiten kysymällä. Soita tai lähetä meille sähköpostia. Sähköpostiin voit liittää mukaan kohteen kuvat ja/tai mitat, niin laskemme suojan tarpeen ja saat heti tarkan tarjouksen.

asiakaspalvelu@telinepalvelu.fi045 6394 772

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2024 Nordic Working Men Oy