Rakennustelineet kaikkiin kohteisiin

Tarjoamme laadukkaat alumiiniset rakennustelineet, alumiinitelineet ja käyttöön liittyvät palvelut, kuten telinesuunnittelun, telineiden kuljetuksen, rakennustelineiden asennuksen ja telineiden purun. Meiltä saat myös sääsuojat rakennustelineisiin.

Toimitamme ja vuokraamme rakennustelineet / maalaustelineet kokonaisvaltaisesti niin omakotitalon rakentajille, ammattirakentajille, suurempiin julkisivujen saneerauksiin, kuin erilaisiin teollisuuskohteisiin. Teollisuudessa toimitamme tarvittavan telinekokonaisuuden esimerkiksi telakoille ja muihin suuriin kohteisiin, joissa tarvitaan turvallisia, erittäin laadukkaita ja käytännöllisiä telineitä.

asiakaspalvelu@telinepalvelu.fi045 6394 772

rakennustelineet

Laadukkaat Layher-telineet

Kauttamme saapuvat rakennustelineet ovat moduulitelineitä, joilla hoituu kaikki erilaisen rakentamisen ja saneerauksen tarpeet. Moduulitelineet ovat nimensä mukaisesti erittäin monipuolisesti muokattavia rakennustelineitä, ja soveltuvat erinomaisesti myös sellaisiin kohteisiin, joissa korkean työskentelyn telineiltä vaaditaan monimuotoisuutta ja helppoa laajennettavuutta suuriinkin kokonaisuuksiin.

Jo pitkään valintamme on ollut Layher-telineet. Layherin telineet ovat erittäin monipuolinen ja tukeva lähtökohta, joita voimme muokata helposti ja joustavasti joka suuntaan. Ne skaalautuvat erinomaisesti erilaisten kohteiden tarpeisiin – omakotitalon rakentamisesta aina suuriin kerrostalojen ja julkisten rakennusten saneerauksiin.

Layherin moduulitelineet ovat rakennustelineiden aatelistoa. Ne ovat alan huippua sekä laadultaan että muokattavuudeltaan. Nämä helposti siirrettävät, turvalliset ja kevyet rakennustelineet ovat saksalaista laatutyötä, ja niissä on huomioitu sekä rakennustyömaiden että teollisuuden monipuoliset tarpeet jo lähtökohtaisesti erinomaisesti.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää! Tutustu myös rakennustelineiden vuokraukseen.


Rakennustelineet hankitaan useimmiten työmaalle ja maalaustöihin

Muita käyttökohteita rakennustelineille ovat esimerkiksi:

Rakennustyömaat:

 • Kerrostalojen rakentaminen
 • Omakotitalojen rakentaminen
 • Teollisuusrakennusten rakentaminen

Korjaus- ja remonttityöt:

 • Julkisivuremontit
 • Kattoremontit
 • Sisätilojen remontit
 • Putkiremontit

Huoltotyöt:

 • Ilmastointijärjestelmien huoltotyöt
 • Sähköasennusten huoltotyöt
 • Kiinteistöhuoltotyöt

Puhdistus- ja maalaustyöt:

 • Julkisivujen pesu ja maalaus
 • Sisätilojen maalaustyöt
 • Ikkunoiden pesu ja maalaus

Lisää kuviaPyydä tarjous rakennustelineistä

Rakennustelineiden kokonaistoimitus

Rakennustelineiden tilaus kokonaispalveluna kattaa kaikki telinetarpeet, alkaen suunnittelusta, asennuksen kautta käyttöönottoon ja lopulta myös telineiden purkamiseen rakennuskohteen valmistuttua.

Hoidamme kaikki telineisiin liittyvät palvelut alusta loppuun vahvalla ammattitaidolla, turvallisesti, huolellisesti ja ajallaan. Rakennustelineiden käyttö palveluna on tilaajalle helppo ja huoleton valinta – voit olla varma siitä että pääset aloittamaan rakennus- tai saneeraustyön oikeassa aikataulussa turvallisesti.

Työturvallisuus on kaiken lähtökohta, ja otammekin kaikki turvallisuuteen liittyvät seikat huomioon heti suunnitteluvaiheessa. Kokeneet asentajamme hoitavat käytännön asennukset ja purut vahvalla ammattitaidolla, johon yhdistyy pitkä kokemus ja korkealaatuiset tarvikkeet.


Usein kysyttyä rakennustelineistä

Kenelle toimitatte rakennustelineitä?

 • Toimitamme telineitä kaikille niin ammattikäyttöön (esim. teollisuus, julkisivuremontit, telakat), kuin pienempiä malleja kodin remontoijille ja omakotitalon rakentajalle.

Millaisissa kohteissa rakennustelineitämme yleensä käytetään?

 • Rakennustelineitä käytetään esimerkiksi kerrostalojen ikkuna- ja ulkopintojen remonteissa ja saneerauksissa, sekä julkisten rakennusten ja teollisuuskohteiden suurissa julkisivukorjauksissa. Tyypillisesti rakennustelineitä tarvitaan kun suoritetaan rakennusten muurausta, ulkopintojen rappausta tai erilaisia maalaustöitä.
 • Telineiden käyttömahdollisuudet ovat kuitenkin erittäin laajat, ja hyvin usein tukeva ja laadukas teline on turvallisen työn lähtökohta. Valitsemalla laadukkaan Layher-rakennustelineen voit olla varma siitä, että teline on tukeva, turvallinen ja myös ammattikäyttöön soveltuva. Saat meiltä laadukkaat rakennustelineet erilaisten kokoluokkien rakennus- ja saneerausprojekteihin  sekä uudiskohteiden rakentamiseen.

Millaisia telineitä teiltä saa?

 • Kaikki telineemme ovat saksalaisia Layherin moduulitelineitä. Ne ovat muokattavuudeltaan alan parhaimmistoa. Layherin alumiinitelineet ovat kestäviä ja helposti siirrettäviä – samalla kevyitä mutta ehdottoman tukevia ja turvallisia.

Tarvitseeko minun asentaa telineet itse?

 • Ei tarvitse! Saat meiltä halutessasi telineiden lisäksi myös kuljetuksen, asennuksen ja työn loputtua myös rakennustelineiden purkamisen. Suunnittelemme ja ohjeistamme mielellämme, millaisia telineitä tarvitsette, mihin työvaiheeseen ja millaisiin kohtiin. Ota siis yhteyttä asiantuntijoihimme – hyvin suunnitellut, kohteen mukaisesti asennetut rakennustelineet nostavat työn laatua ja tuottavuutta!

Luotettavaa kumppanuutta

Kun otamme urakan vastaan, hoidamme sen alusta loppuun luotettavasti ja korkealla työmotivaatiolla. Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys ja turvallisuus – tämä näkyy kaikessa toiminnassamme. Joustamme tarpeen mukaan ja saat meidät aina helposti kiinni.

Telineisiin saatavilla myös sääsuojat

Koska rakennustyömaat ovat sään armoilla, on rakennustelineille myös suojaus. Sääsuoja takaa kuivan ja turvallisen työskentelyolosuhteen ympäri vuoden. Sääsuoja suojaa sateelta, tuulelta, kosteudelta ja lumelta, ja tasaa lämpötilaeroja. Sääsuojalla voidaan toteuttaa myös koko talon huputus. Esimerkiksi julkisivun maalauksessa rakennustelineen sääsuoja helpottaa maalin kuivumista, tarjoaa tasalaatuiset olosuhteet työlle ja estää tuulen mukana tulevien roskien tai sateen vaikutuksen maalipintaan. Sääsuojan koko määräytyy rakennuksen mittojen mukaisesti ja on monipuolisesti muokattavissa.

Pyydä tarjous, kysy hinta ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Meiltä rakennustelineiden vuokraus, kuljetus, asennus ja purku. Huomaat kyllä, miksi monet asiakkaat luottavat palveluihimme yhä uudestaan kerta toisen jälkeen.

asiakaspalvelu@telinepalvelu.fi045 6394 772

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2024 Nordic Working Men Oy