Rakennustelineiden vuokraus kaikkiin kohteisiin

Palvelumme kattaa telinesuunnittelun, rakennustelineiden vuokrauksen, telineiden kuljetukset, asennukset ja telineiden purun. Telineet kokonaisvaltaisesti omakotirakentajille ja ammattirakentajille, julkisivuihin tai teollisuuskohteisiin, kuten telakalle. Tarvittaessa saat rakennustelineet sääsuojalla varustettuna!

Vuokratelineemme ovat moduulitelineitä, jotka soveltuvat kaikkeen rakennukseen sekä saneeraukseen. Nämä telineet ovat hyvin muokattavia ja soveltuvat erinomaisesti kohteisiin, joissa telineiltä vaaditaan monimuotoisuutta.

Lisää telinekuviaPyydä tarjous

Rakennustelineet kokonaistoimituksena

Rakennustelineet kokonaispalveluna aina suunnittelusta asennukseen ja käyttöönottoon. Hoidamme kaiken alusta loppuun vahvalla ammattitaidolla. Vuokraus on tilaajalle helppo ja huoleton valinta.

Työturvallisuuden otamme huomioon jo suunnitteluvaiheessa. Kokeneet asentajamme hoitavat käytännöntyöt vahvalla ammattitaidolla – saat kauttamme telineasennukset ja purkutyöt pitkäaikaisella kokemuksella ja korkealla laadulla.

Käytössä ovat Layherin moduulitelineet, joita pystymme muokkaamaan helposti ja joustavasti joka suuntaan.

Laadukkaat Layherin telineet

Layherin moduulitelineet ovat rakennustelineiden aatelistoa. Ne ovat alan huippua sekä laadultaan että muokattavuudeltaan. Nämä helposti siirrettävät telineet ovat saksalaista laatutyötä, ja niissä on huomioitu sekä rakennustyömaiden että teollisuuden tarpeet erinomaisesti.

Kohdekohtainen telineratkaisu asiakkaan tarpeiden mukaan

Saat meiltä vuokrattavat rakennustelineet kaiken kokoluokan projekteihin, sekä uudiskohteisiin että saneerauskäyttöön. Telineitä käytetään esimerkiksi kerrostalojen, julkisten rakennusten ja teollisuuskohteiden julkisivukorjauksissa, kuten muurauksissa, rappauksissa ja maalauksissa.

Vuokratelineet voidaan myös suojata sääsuojalla, joka takaa kuivat ja turvalliset työskentelyolosuhteet ympäri vuoden.

Telineet ovat helposti koottavia, siirrettäviä ja säädettäviä. Turvallisuuden otamme huomioon alusta alkaen. Telineet sopivat hyvin erilaisiin kohteisiin ja meiltä löytyy telineitä tyypillisistä kerrostalojen julkisivuista aina haastaviinkin käyttökohteisiin.

Usein kysyttyä

Kenelle vuokraatte telineitä?

Vuokraamme rakennustelineitä kaikille niin ammattikäyttöön (teollisuus, julkisivuremontit, telakka) kuin kodin remontoijille ja omakotitalon rakentajalle.

Millaisia telineitä vuokraatte?

Layherin moduulitelineitä. Ne ovat muokattavuudeltaan alan parhaimmistoa. Kestävät ja helposti siirrettävät.

Tarvitseeko minun asentaa telineet itse?

Ei tarvitse! Saat meiltä halutessasi vuokratelineiden lisäksi myös kuljetuksen, asennuksen ja työn loputtua myös purun. Voimme myös suunnitella ja ohjeistaa mitä telineitä tarvitsette ja mihin. Ota siis yhteyttä asiantuntijoihimme.

Luotettavaa kumppanuutta

Kun otamme urakan vastaan, hoidamme sen alusta loppuun luotettavasti ja korkealla työmotivaatiolla. Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys – tämä näkyy kaikessa toiminnassamme. Joustamme tarpeen mukaan ja saat meidät aina helposti kiinni.

Pyydä tarjous, kysy hinta ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Meiltä rakennustelineiden vuokraus, kuljetus, asennus ja purku. Huomaat kyllä, miksi monet asiakkaat luottavat palveluihimme yhä uudestaan kerta toisen jälkeen.

asiakaspalvelu@telinepalvelu.fi045 6394 772

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2020 Nordic Working Men Oy