Rakennustelineiden vuokraus kaikkiin kohteisiin

Rakennustelineiden vuokrauspalvelu: telinesuunnittelu, telineiden vuokraus, telineiden kuljetus, telineiden asennus ja telineiden purku.

Toimitamme rakennustelineet kokonaisvaltaisesti niin omakotirakentajille kuin ammattirakentajille, suurempiin julkisivujen saneerauksiin, tai erilaisiin teollisuuskohteisiin. Teollisuudessa toimitamme vuokratelineet esimerkiksi telakoille ja muihin suuriin kohteisiin, joissa tarvitaan turvallisia, erittäin laadukkaita ja käytännöllisiä telineitä. Meiltä saat rakennustelineet myös sääsuojalla varustettuna!

Vuokraamamme rakennustelineet ovat moduulitelineitä, joilla hoituu kaikki erilaisen rakentamisen ja saneerauksen tarpeet. Moduulitelineet ovat nimensä mukaisesti erittäin monipuolisesti muokattavia, ja soveltuvat erinomaisesti myös sellaisiin kohteisiin, joissa korkean työskentelyn telineiltä vaaditaan monimuotoisuutta ja helppoa laajennettavuutta suuriinkin kokonaisuuksiin.

Lisää kuviaPyydä tarjous rakennustelineistä

Rakennustelineiden kokonaistoimitus

Rakennustelineiden vuokraus kokonaispalveluna kattaa kaikki telinetarpeet, alkaen suunnittelusta, asennuksen kautta käyttöönottoon ja lopulta myös telineiden purkamiseen rakennuskohteen valmistuttua. Hoidamme kaikki telineisiin liittyvät palvelut alusta loppuun vahvalla ammattitaidolla, turvallisesti, huolellisesti ja ajallaan. Rakennustelineiden vuokraus on tilaajalle helppo ja huoleton valinta – voit olla varma siitä että pääset aloittamaan rakennus- tai saneeraustyön oikeassa aikataulussa turvallisesti.

Työturvallisuus on kaiken lähtökohta, ja otammekin kaikki turvallisuuteen liittyvät seikat huomioon heti suunnitteluvaiheessa. Kokeneet asentajamme hoitavat käytännön asennukset ja purut vahvalla ammattitaidolla, johon yhdistyy pitkä kokemus ja korkealaatuiset tarvikkeet.

Jo pitkään valintamme on ollut Layher-moduulitelineet. Layherin moduuliteline on erittäin monipuolinen ja tukeva lähtökohta, jota voimme muokata helposti ja joustavasti joka suuntaan. Se skaalautuu erinomaisesti erilaisten kohteiden tarpeisiin – omakotitalon rakentamisesta aina suuriin kerrostalojen ja julkisten rakennusten saneerauksiin.

Layherin rakennusteline on erittäin laadukas

Layherin moduulitelineet ovat rakennustelineiden aatelistoa. Ne ovat alan huippua sekä laadultaan että muokattavuudeltaan. Nämä helposti siirrettävät telineet ovat saksalaista laatutyötä, ja niissä on huomioitu sekä rakennustyömaiden että teollisuuden monipuoliset tarpeet jo lähtökohtaisesti erinomaisesti.

Kohteeseen suunniteltu rakennusteline on tehokkain telineratkaisu

Saat meiltä vuokrattavat rakennustelineet erilaisten kokoluokkien rakennus- ja saneerausprojekteihin – sekä uudiskohteiden rakentamiseen että monipuoliseen saneerauskäyttöön. Rakennustelineitä käytetään esimerkiksi kerrostalojen ikkuna- ja ulkopintojen remonteissa ja saneerauksissa, sekä julkisten rakennusten ja teollisuuskohteiden suurissa julkisivukorjauksissa.

Tyypillisesti vuokratelineet tarvitaan kun suoritetaan rakennusten muurausta, ulkopintojen rappausta tai erilaisia maalaustöitä. Telineiden käyttömahdollisuudet ovat kuitenkin erittäin laajat, ja hyvin usein tukeva ja laadukas teline on turvallisen työn lähtökohta. Vuokraamalla laadukkaan Layher-rakennustelineen voit olla varma siitä, että teline on tukeva, turvallinen ja myös ammattikäyttöön soveltuva.

Vuokratelineet voidaan myös suojata – sääsuoja takaa kuivan ja turvallisen työskentelyolosuhteen ympäri vuoden. Sääsuoja suojaa sateelta, tuulelta, kosteudelta ja lumelta, ja tasaa lämpötilaeroja. Esimerkiksi julkisivun maalauksessa rakennustelineen sääsuoja helpottaa maalin kuivumista, tarjoaa tasalaatuiset olosuhteet työlle ja estää tuulen mukana tulevien roskien tai sateen vaikutuksen maalipintaan.

Layherin valmistamat, saksalaiset telineet ovat helposti koottavia, siirrettäviä ja säädettäviä. Turvallisuuden otamme aina huomioon heti alusta alkaen. Telineet sopivat hyvin erilaisiin kohteisiin, ja meiltä löytyy telineitä tyypillisistä kerrostalojen julkisivujen rakennustöistä aina merkittävästi haastavimpiinkin käyttökohteisiin.

Usein kysyttyä

Kenelle vuokraatte rakennustelineitä?

Vuokraamme telineitä kaikille niin ammattikäyttöön (esim. teollisuus, julkisivuremontit, telakat), kuin pienempiä malleja kodin remontoijille ja omakotitalon rakentajalle.

Millaisia telineitä vuokraatte?

Kaikki telineemme ovat saksalaisia Layherin moduulitelineitä. Ne ovat muokattavuudeltaan alan parhaimmistoa. Telineet ovat kestäviä ja helposti siirrettäviä – samalla kevyitä mutta ehdottoman tukevia ja turvallisia.

Tarvitseeko minun asentaa telineet itse?

Ei tarvitse! Saat meiltä halutessasi vuokratelineiden lisäksi myös kuljetuksen, asennuksen ja työn loputtua myös rakennustelineiden purkamisen. Suunnittelemme ja ohjeistamme mielellämme, millaisia telineitä tarvitsette, mihin työvaiheeseen ja millaisiin kohtiin. Ota siis yhteyttä asiantuntijoihimme – hyvin suunnitellut, kohteen mukaisesti asennetut rakennustelineet nostavat työn laatua ja tuottavuutta!

Luotettavaa kumppanuutta

Kun otamme urakan vastaan, hoidamme sen alusta loppuun luotettavasti ja korkealla työmotivaatiolla. Meille tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys ja turvallisuus – tämä näkyy kaikessa toiminnassamme. Joustamme tarpeen mukaan ja saat meidät aina helposti kiinni.

Pyydä tarjous, kysy hinta ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon. Meiltä rakennustelineiden vuokraus, kuljetus, asennus ja purku. Huomaat kyllä, miksi monet asiakkaat luottavat palveluihimme yhä uudestaan kerta toisen jälkeen.

asiakaspalvelu@telinepalvelu.fi045 6394 772

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2023 Nordic Working Men Oy