Rakennustelineiden vuokraus – joustavasti ja luotettavasti

Vuokraamme laadukkaat alumiiniset rakennustelineet, sääsuojat sekä muotit erilaisiin kohteisiin!

Telinevuokraus kannattaa aina. Kun vuokraat rakennustelineet luotettavalta alan ammattilaiselta, voit rauhassa keskittyä rakennus- tai saneerausprojektiin hallintaan ja jättää telineiden hallinnoinnin osaaviin käsiin. Me hoidamme kaiken alusta loppuun sovitun aikataulun mukaisesti. Rakennustelineiden vuokraus ammattilaiselta on tehokasta ja kätevää!

Vuokraa alumiinitelineet suuriin ja pienempiin projekteihin

Saat meiltä vuokratelineet rakennustyömaalle tai muuhun tarvitsemaasi kohteeseen. Meiltä voit vuokrata rakennustelineiden lisäksi myös sääsuojat sekä järjestelmä- ja holvimuotit monenlaisiin kohteisiin, esimerkiksi kerrostalojen rakentamiseen, parveketuentana, sairaalan ja päiväkodin saneeraukseen ja muottien avulla paikallavaluun. Meiltä saat vuokrattua maalaustelineet myös omakotitalon tai kesämökin maalaukseen. Projektien kesto vaihtelee parista viikosta vuoden kestäviin suurhankkeisiin.

Kun vuokraat rakennustelineet ja muut työmaalla tarvittavat tuotteet meiltä, jää sinulle enemmän aikaa omien asioiden hoitamiseen. Toimitamme kaluston paikan päälle, hoidamme kuljetuksen, nostot ja asennuksen. Vuokra-ajan päätyttyä hoidamme myös kaikkien telineiden, suojien ja muiden tarvikkeiden purkutyöt samalla kun haemme vuokratarvikkeet takaisin.  Työmaavälineiden vuokraus ei voisi olla helpompaa!

Pyydä tarjous

Vuokrattavat rakennustelineet

Vuokraamamme Layher rakennustelineet ovat työturvallisuudeltaan sekä laadultaan markkinoiden parhaimmistoa. Nämä saksalaiset laatutuotteet turvallisia ja helposti koottavia, siirrettäviä ja säädettäviä.

Vuokratelineet ovat monipuolisesti muokattavia moduulitelineitä, jotka joustavat helposti joka suuntaan. Meiltä löytyy vuokrattavat rakennustelineet jokaiseen kohteeseen, aina kerrostalosta sairaalaan. Nämä vuokratelineet soveltuvat erityisen hyvin myös haastaviin kohteisiin.

Vuokraustilaukseen voidaan sisällyttää myös sääsuoja, jolloin työskentely työmaalla onnistuu turvallisesti vuoden ympäri, säässä kuin säässä.

Vuokrattavat sääsuojat

Sääsuojalla voidaan suojata sekä rakennuksen katto että julkisivu. Toimitamme sääsuojat kohteen mittojen mukaisesti. Suojien jänneväli on maksimissaan 45 metriä. Pituutta ei ole rajoitettu. Sääsuoja on erittäin kestävää PCV-materiaalia.

Sääsuoja suojaa rakennusta tehokkaasti kosteudelta ja mahdollistaa sopivat työolosuhteet säästä ja vuodenajasta riippumatta. Se suojaa muun muassa sateelta ja lumelta, ja pitää työskentelypinnan lämpimänä.

Toimitamme sääsuojat niin kerrostalojen, koulujen, päiväkotien, sairaaloiden kuin omakotitalojenkin suojaksi.

Työmaakaluston vuokraus tarpeidesi mukaan

Korkealaatuiset Layher-vuokratelineet, sääsuojat ja MEVA-järjestelmämuotit sekä henkilökunnan ammattitaito ja joustava ote tekevät meistä hyvän yhteistyökumppanin projektiin kuin projektiin. Sen minkä me aloitamme, teemme loppuun laadukkaasti ja luotettavasti.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kaipaat vuokraukseen liittyviä lisätietoja, ota yhteyttä. Pyydä tarjous, kysy hinta ja vuokraa kalusto!

Yhteystiedot

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2024 Nordic Working Men Oy