Telineiden, sääsuojien ja järjestelmämuottien vuokraus – joustavasti ja luotettavasti

Vuokraamme rakennustelineitä, sääsuojia sekä muotteja erilaisiin kohteisiin.

Telinevuokraus kannattaa aina. Kun vuokraat rakennustelineet luotettavalta alan ammattilaiselta voit rauhassa keskittyä rakennus- tai saneerausprojektiin hallintaan ja jättää telineet osaaviin käsiin. Me hoidamme kaiken alusta loppuun sovitun aikataulun mukaisesti. Telinevuokraus ammattilaiselta on tehokasta ja kätevää!

Vuokratelineet, sääsuojat ja muotit suuriin ja pienempiin projekteihin

Saat meiltä vuokratelineet ja sääsuojat sekä järjestelmä- ja holvimuotit monenlaisiin kohteisiin – kerrostalojen rakentaminen, parveketuenta, sairaalan ja päiväkodin saneeraukseen ja muottien avulla paikallavalu. Projektien kesto vaihtelee parista viikosta vuoden kestäviin suurhankkeisiin.

Kun vuokraat tuotteet meiltä, jää sinulle enemmän aikaa omien asioiden hoitamiseen. Toimitamme kaluston paikan päälle, hoidamme kuljetuksen, nostot ja asennuksen. Vuokra-ajan päätyttyä hoidamme myös kaluston purkutyöt. Vuokraukset helposti ja nopeasti!

Pyydä tarjous

Rakennustelineet

Layher rakennustelineet ovat työturvallisuudeltaan sekä laadultaan markkinoiden parhaimmistoa. Nämä saksalaiset laatutuotteet turvallisia ja helposti koottavia, siirrettäviä ja säädettäviä.

Vuokraamamme rakennustelineet ovat monipuolisesti muokattavia moduulitelineitä, jotka joustavat helposti joka suuntaan. Meiltä löytyy rakennustelineitä jokaiseen kohteeseen, aina kerrostalosta sairaalaan. Nämä vuokratelineet soveltuvat erityisen hyvin myös haastaviin kohteisiin.

Telinevuokraus -tilaukseen voidaan sisällyttää myös sääsuoja, jolloin työskentely työmaalla onnistuu turvallisesti vuoden ympäri, säässä kuin säässä.

Sääsuojat

Sääsuojalla voidaan suojata sekä rakennuksen katto että julkisivu. Toimitamme sääsuojat kohteen mittojen mukaisesti. Suojien jänneväli on maksimissaan 45 metriä. Pituutta ei ole rajoitettu. Sääsuoja on erittäin kestävää PCV-materiaalia.

Sääsuoja suojaa rakennusta tehokkaasti kosteudelta ja mahdollistaa sopivat työolosuhteet säästä ja vuodenajasta riippumatta. Se suojaa muun muassa sateelta ja lumelta, ja pitää työskentelypinnan lämpimänä.

Toimitamme sääsuojat niin kerrostalojen, koulujen, päiväkotien, sairaaloiden kuin omakotitalojenkin suojaksi.

Kaluston vuokraus tarpeidesi mukaan

Korkealaatuiset Layher-vuokratelineet, sääsuojat ja MEVA-järjestelmämuotit sekä henkilökunnan ammattitaito ja joustava ote tekevät meistä hyvän yhteistyökumppanin projektiin kuin projektiin. Sen minkä me aloitamme, teemme loppuun laadukkaasti ja luotettavasti.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kaipaat vuokraukseen liittyviä lisätietoja, ota yhteyttä. Pyydä tarjous, kysy hinta ja vuokraa kalusto!

Yhteystiedot

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2023 Nordic Working Men Oy