Telinevuokraus – joustavasti ja luotettavasti

Vuokraamme rakennustelineitä ja sääsuojia erilaisiin kohteisiin.

Telinevuokraus kannattaa aina. Kun vuokraat rakennustelineet luotettavalta alan ammattilaiselta voit rauhassa keskittyä rakennus- tai saneerausprojektiin hallintaan ja jättää telineet osaaviin käsiin. Me hoidamme kaiken alusta loppuun sovitun aikataulun mukaisesti.

Telinevuokraus suuriin ja pienempiin projekteihin

Vuokraamme telineitä ja sääsuojia monenlaisiin kohteisiin aina kerrostalojen rakennuksesta, sairaalan ja päiväkodin saneeraukseen. Projektien kesto vaihtelee parista viikosta vuoden kestäviin suurhankkeisiin.

Kun teet telinevuokraus tilauksen meiltä, jää sinulle enemmän aikaa omien asioiden hoitamiseen. Toimitamme vuokratelineet paikan päälle, hoidamme kuljetuksen, nostot ja asennuksen. Vuokra-ajan päätyttyä hoidamme myös telineiden purkutyöt.

Pyydä tarjous

Rakennustelineet

Layher rakennustelineet ovat työturvallisuudeltaan sekä laadultaan markkinoiden parhaimmistoa. Nämä saksalaiset laatutuotteet turvallisia ja helposti koottavia, siirrettäviä ja säädettäviä.

Rakennustelineemme ovat muokattavia moduulitelineitä, jotka joustavat helposti joka suuntaan. Telineitä meiltä löytyy jokaiseen kohteeseen, aina kerrostalosta sairaalaan. Nämä vuokratelineet soveltuvat erityisen hyvin myös haastaviin kohteisiin.

Telinevuokraus tilaukseen voidaan sisällyttää myös sääsuoja, jolloin työskentely työmaalla onnistuu turvallisesti vuoden ympäri, säässä kuin säässä.

Sääsuojat

Sääsuojalla voidaan suojata sekä rakennuksen katto että julkisivu. Toimitamme suojat kohteen mittojen mukaisesti. Jänneväli on maksimissaan 45 metriä. Pituutta ei ole rajoitettu. Sääsuoja on kestävää PCV-materiaalia.

Sääsuoja suojaa rakennusta tehokkaasti kosteudelta ja mahdollistaa sopivat työolosuhteet säästä ja vuodenajasta riippumatta. Se suojaa muun muassa sateelta ja lumelta, ja pitää työskentelypinnan lämpimänä.

Toimitamme sääsuojat niin kerrostalojen, koulujen, päiväkotien, sairaaloiden kuin omakotitalojenkin suojaksi.

Nordic Working Men – Telinevuokraus

Korkealaatuiset tuotteet, henkilökunnan ammattitaito ja joustava ote tekevät meistä hyvän yhteistyökumppanin projektiin kuin projektiin. Sen minkä me aloitamme, teemme loppuun laadukkaasti ja luotettavasti.

Jos sinulla on kysymyksiä tai kaipaat telinevuokraus lisätietoja, ota yhteyttä. Pyydä tarjous, kysy hinta ja vuokraa telineet!

asiakaspalvelu@telinepalvelu.fi045 6394 772

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2019 Nordic Working Men Oy