Järjestelmämuotti – seinä- ja holvimuotit

Toimitamme laadukkaat MEVA järjestelmämuotit ammattitaidolla ympäri Suomen, niin myynti kuin vuokraus – järjestelmämuoteilla onnistuu paikallavalu nopeasti ja kustannustehokkaasti. On tarpeesi sitten seinämuotti, holvimuotti tai parveketuenta, vuokraamme ja myymme kalustoa betonivalun tarpeisiinne. Suomen suurin valupaineen kestävyys sekä seinämuotin kolmen metrin peruskorkeus takaavat toimivuuden suurellakin työmaalla. MEVA holvimuotit sopivat erinomaisesti myös parveketuentaan.

Järjestelmämuotteja on mahdollista tehdä usealla erilaisella betonipinnalla, ja niillä on monesti mahdollista korvata perinteinen puutavaramuotti kokonaan. Järjestelmämuotin vuokraus ja käyttö on samalla myös ekologista rakentamista, koska muotit voidaan huoltaa ja käyttää uudelleen lukuisia kertoja.

asiakaspalvelu@telinepalvelu.fi045 6394 772

Järjestelmämuotit ovat käteviä, töitä nopeuttavia ja helpottavia elementtejä, joita käytetään erilaisissa pysty- ja vaakarakenteissa. Ne ovat monipuolisia muotteja, joiden muunneltavuus mahdollistaa järjestelmämuotin käytön sekä pienempinä että suurempina muottiyksiköinä.

Valikoimamme kaksi erilaista järjestelmämuottia

Seinämuotti – MEVA MAMMUT

Holvimuotit – MEVAFLEX


Seinämuotit – MEVA MAMMUT -järjestelmämuotti

Vuokraamme ja myymme laadukasta MEVA-järjestelmämuotti -kalustoa. Kauttamme saat tarjoukset myös myyntiin.

Meva Mammut – seinämuotti alkus-muottipinnalla ja levyllä on kestävä ja varma vaihtoehto työmaalle.

Seinämuotissa on erittäin korkea valupaineen kesto 100kN/m². Kestävä järjestelmämuotin pinta tekee muotista pitkäikäisen, ja valmistaja antaakin sille pitkään takuun.

Näet alta olevalta videolta muotin tärkeimmät ominaisuudet. Näitä ovat mm:

  • Elementtien koko mahdollistaa niiden mahtumisen normaalikokoiseen rekkaan
  • Helppo ja nopea asennus
  • Muotteja voidaan käyttää niin vaaka kuin pystyasennossa
  • Erittäin korkea valupaineen kesto 100kN/m²
  • Sekä paljon muuta, katso tarkemmat tiedot alta videosta


Holvimuotit ja holvituet, parveketuenta – MEVAFLEX -järjestelmämuotti

Kun tarvitset holvin tuentaa on, MEVAFLEX holvimuottijärjestelmä oikea valinta. Holvimuottijärjestelmä on monipuolinen – asiakas saa valita haluamansa muottipinnan. Muottipinnalle vuokrakäyttöön on vaihtoehtona on myös alkus-levy.

MEVAFLEX on monipuolinen ja joustava holvimuottijärjestelmä joka koostuu puupalkeista ja erillisistä holvituista. MEVA EuMax – holvituki myös helpottaa muotin purkua. Holvituet sopivat erinomaisesti mm. parveketuentaan, ja niiden avulla voidaan tehdä nopea ja kustannustehokas paikallavalu.

MEVA H20 puupalkki on kestävä ja kevyt ratkaisu, sen paino on vain 4,6 kg/m. Palkkia toimitetaan määrämitoissa ja se on suojattu päistään. Voidaan tarvittaessa sahata määrämittaan työmaalla.

MEVA EuMAX holvituet ovat pituudeltaan 90-550 cm. Holvituet varustetaan pikapudotuspäillä, tehden järjestelmämuotin purkamisesta helppoa ja vaivatonta yhdellä vasaran iskulla.

Ladattavat tiedostot

MAMMUT – Asennusohjeet (meillä käytössä 300 korkea järjestelmä)

http://www.mevaformwork.com/meva-media/docs/en/mammut350-heavy-duty-formwork-tim.pdf

MEVAFLEX – Holvimuotin asennusohjeet

http://www.mevaformwork.com/meva-media/docs/en/mevaflex-conventional-slab-formwork-tim.pdf

 

 

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2024 Nordic Working Men Oy