Järjestelmämuotti ja holvimuotti

Järjestelmämuotit ovat käteviä, töitä nopeuttavia ja helpottavia elementtejä, joita käytetään erilaisissa pystyrakenteissa. Ne ovat monipuolisia muotteja, joiden muunneltavuus mahdollistaa järjestelmämuotin käytön sekä pienempinä että suurempina muottiyksiköinä. Järjestelmämuotteja on mahdollista tehdä usealla erilaisella betonipinnalla, ja niillä on monesti mahdollista korvata perinteinen puutavaramuotti kokonaan. Järjestelmämuotin vuokraus ja käyttö on samalla myös ekologista rakentamista, koska muotit voidaan huoltaa ja käyttää uudelleen lukuisia kertoja.

Seinämuotit – MEVA MAMMUT -järjestelmämuotti

Vuokraamme ja myymme laadukasta MEVA-järjestelmämuotti -kalustoa. Kauttamme saat tarjoukset myös myyntiin.

Meva Mammut – seinämuotti alkus-muottipinnalla ja levyllä on kestävä ja varma vaihtoehto työmaalle.

Seinämuotissa on erittäin korkea valupaineen kesto 100kN/m². Kestävä järjestelmämuotin pinta tekee muotista pitkäikäisen, ja valmistaja antaakin sille pitkään takuun.

Klikkaa alta kuvasta nähdäksesi muotin tärkeimmät ominaisuudet.

Holvimuotit ja holvituet, parveketuenta – MEVAFLEX -järjestelmämuotti

Holvimuottijärjestelmä on monipuolinen – asiakas saa valita haluamansa muottipinnan. Muottipinnalle vuokrakäyttöön on vaihtoehtona on myös alkus-levy.

Mevaflex on monipuolinen ja joustava holvimuottijärjestelmä joka koostuu puupalkeista ja erillisistä holvituista. MEVA EuMax – holvituki myös helpottaa muotin purkua. Holvituet sopivat erinomaisesti parveketuentaan, ja niiden avulla voidaan tehdä nopea ja kustannustehokas paikallavalu.

MEVA H20 puupalkki on kestävä ja kevyt ratkaisu, sen paino on vain 4,6 kg/m. Palkkia toimitetaan määrämitoissa ja se on suojattu päistään. Voidaan tarvittaessa sahata määrämittaan työmaalla.

MEVA EuMAX holvituet ovat pituudeltaan 90-550 cm. Holvituet varustetaan pikapudotuspäillä, tehden järjestelmämuotin purkamisesta helppoa ja vaivatonta yhdellä vasaran iskulla.

Ladattavat tiedostot

MAMMUT – Asennusohjeet (meillä käytössä 300 korkea järjestelmä)

http://www.mevaformwork.com/meva-media/docs/en/mammut350-heavy-duty-formwork-tim.pdf

MEVAFLEX – Holvimuotin asennusohjeet

http://www.mevaformwork.com/meva-media/docs/en/mevaflex-conventional-slab-formwork-tim.pdf

 

 

Yhteistyössä mm:

Destia YITLujatalo

Copyright © 2024 Nordic Working Men Oy